Δεν χρησιμοποιείται η καταστολή και το 'εμβόλιο' για τον 'ιό'. Ο 'ιός' χρησιμοποιείται για την καταστολή και το 'εμβόλιο'.

 


Periklis Bozinakis


"Όσο περισσότερο αποδέχεται κάποιος ως πραγματικές τις εικονικές ανάγκες που προβάλλει το σύστημα, τόσο λιγότερο συνειδητοποιεί τον εαυτό του και τις αληθινές του ανάγκες" μπόρεσε να γράψει πριν χρόνια ο Guy Debord.

Δεν χρησιμοποιείται η καταστολή και το 'εμβόλιο' για τον 'ιό'. Ο 'ιός' χρησιμοποιείται για την καταστολή και το 'εμβόλιο'. Η διεθνής νεο-φιλελεύθερη εκτροπή πρώτα σχεδιάζει προϊόντα, και μετά επινοεί και επιβάλλει τις πλαστές ανάγκες που θα καλύψουν. Το αποτέλεσμα προηγείται της αιτίας! Η 'υγειονομική κρίση' είναι τόσο πραγματική, όσο ήταν και η 'οικονομική κρίση' προηγουμένως - εξάλλου οι φαρμακο-μαφίες λειτουργούν όπως ακριβώς οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια στην πλέον παρασιτική και επικίνδυνη εκδοχή τους: χρησιμοποιώντας την ηλιθιότητα και τις φοβίες της μάζας, πριν προχωρήσουν στον ωμό εκβιασμό. Ο διαχρονικός στόχος είναι ο απόλυτος έλεγχος, το κέρδος χωρίς το παραμικρό ρίσκο και ο αφανισμός του εχθρού-ανταγωνιστή. Μόνο που ο εχθρός-ανταγωνιστής είναι η ελευθερία επιλογής και τα αυτονόητα δικαιώματα των ίδιων των κοινωνιών. Ο ίδιος ο πολιτισμός.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη