Οι μπολιασμένοι μαζάνθρωποι βρίσκονται σε παράκρουση


 

Την ίδια στιγμή που το CDC (ο Αμερικανικός ΕΟΔΥ) προειδοποιεί: "Because of the current situation in Greece even fully vaccinated travelers may be at risk for getting and spreading COVID-19 variants and should avoid all travel to Greece" (Λόγω της τωρινής κατάστασης στην Ελλάδα ακόμα και οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορεί να βρίσκονται σε ρίσκο να κολλήσουν Ή να μεταδώσουν covid 19 μεταλλάξεις πρέπει να αποφύγουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα!!!!!)
Οι εδώ εμβολιασμένοι πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν χτίσει τείχος ανοσίας και ότι πρέπει λέει να έχουν προνόμια έναντι των υπολοίπων. Μάλιστα ζητούν φυλακές και ψυχιατρεία για όσους δεν εμβολιάζονται γιατί λέει βάζουν σε κίνδυνο το τείχος.
Και κανείς δεν αναρωτιέται πώς γίνεται να είσαι εμβολιασμένος με ένα εμβόλιο το οποίο δεν σε προστατεύει από το να κολλήσεις, δεν σε σταματά να μεταδίδεις, αλλά ταυτόχρονα να θεωρείς ότι με αυτό το εμβόλιο θα νικήσουμε τον ιό.
Δεν μιλάμε για παραλογισμό απλώς, μιλάμε για το άκρον άωτον του παραλογισμού. Και αυτό είναι βέβαιο ότι δεν είναι παρενέργεια, αλλά υποκείμενο νόσημα


Κωστής Σιδέρης

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη