Η κυρά Κατίνα η αλληλέγγυα το χριστιανικό Πάσχα έκανε ποστ για αλληλεγγύη στους μουσουλμάνους που μισούν και σφάζουν τους χριστιανούς.

 


Ελένη Παπαδοπούλου


Η άλλη η ΠτΔ το χριστιανικό Πάσχα έκανε ποστ για αλληλεγγύη στους μουσουλμάνους. Προφανώς αγνοεί πόσες μουσουλμανικές επιθέσεις έχουν γίνει σε χριστιανικούς ναούς Χριστούγεννα και Πάσχα και τις διώξεις Χριστιανών στο Ισλάμ.

Ας της πει επίσης κάποιος ότι ο πόλεμος στη Συρία τελείωσε. Finito. Βγήκε ο Ασαντ και είπε ο άθρωπος ότι η Ευρώπη δεν αφήνει τους Σύριους να γυρίσουν πίσω για να καταβροχθίζουν διάφοροι κονδύλια.
Μαζί της και το Ιερώνυμος, που και να την καταργούσαν την Ανάσταση δεν θα είχε πρόβλημα. Μία σκοτούρα λιγότερη.

Το να επικαλείσαι την χριστιανική θρησκεία σε μία μεγάλη εορτή της, για να δηλώσεις αλληλέγγυος στα εκατομμύρια των λάθρο που μπαίνουν στην χώρα και δηλώνουν και ανήλικοι είναι μία αθλιότητα. Αυτή η χώρα δεν έχει ορφανοτροφεία, γηροκομεία, νοσοκομεία να πάει μέρες που είναι; Τη λαθροδομή βρήκε με τον άλλον που παριστάνει τον ιερέα;

Οφείλεις να σέβεσαι κυρά μου τον πολιτισμό, την ιστορία και την παράδοση αυτής της χώρας. Αλλιώς σπιτάκι σου και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη