Νίκος Αντωνιάδης: ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ : ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ !!!




ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ :

ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ !!!

...ΠΟΣΟ ΠIA ;;;

Ο Βασίλης Κικίλιας, σήμερα στον ΣΚΑΪ, βεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19” !!

“Δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα. Από το Σύνταγμά μας” ... “Μόνο ισχυρή σύσταση θα υπάρχει” :

Εξαπατά ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ τον ελληνικό λαό, όπως νωρίτερα ο Τσιόδρας !!!

Αποκρύπτει τον νόμο 4682/2020, ο ΨΕΥΤΗΣ !!!

Ο οποίος 4682/2020 προβλέπει τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό!!! Τον νόμο που ουσιαστικά ΕΓΩ αποκάλυψα και έκανα γνωστό σε χιλιάδες Έλληνες, αφού τα ΜΜΕ τον απέκρυψαν και συνεχίζουν να τον αποκρύπτουν, ενώ οι δημοσιογράφοι σήμερα στον ΣΚΑΪ συνήργησαν στην εξαπάτηση του λαού.

Ενημέρωσα τον ελληνικό λαό με μία ανάρτηση την οποία τα Ελληνικά Hoaxes ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ να αμφισβητήσουν. Μία ανάρτηση που σάρωσε. Μία ανάρτηση που είχε πάνω από 2800 θετικές αντιδράσεις, πάνω από 1700 σχόλια και πάνω από 3800 κοινοποιήσεις, οπότε, από τον αριθμό των κοινοποιήσεων, με κοινοποποιήσεις επί κοινοποιήσεων, σημαίνει ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διάβασαν την ανάρτηση αυτή που είχε τίτλο:

"ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!!
ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!”

Και ΚΑΝΕΙΣ, ούτε τα Hoaxes ούτε το Facebook ούτε κανείς άλλος, δεν τόλμησε να την πειράξει. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ σ' αυτήν :

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=306057267218869&id=100034437944878

Και την οποία ανάρτηση ακολούθησε η πλατφόρμα για τις υπογραφές για την κατάργηση του νόμου 4682/2020, και την εξουσιοδότηση προς εμένα να το απαιτήσω για λογαριασμό χιλιάδων Ελλήνων από τους 300 της Βουλής :

https://secure.avaaz.org/…/pros_ti_voyli_ton_ellinon_kata…/…

Και ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ενημερώθηκαν από μένα μέσα από τις ενέργειες αυτές για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον Covid-19 και τον νόμο 4682/2020 ,

έρχεται σήμερα ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας ως Υπουργός Παραπληροφόρησης και ΨΕΥΔΕΤΑΙ ενώπιον των Ελλήνων, ισχυριζόμενος χωρίς ίχνος ντροπής ότι ο εμβολιασμός δήθεν ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός, ενώ ΑΡΙΣΤΑ γνωρίζει ότι
Ε Ι Ν Α Ι !!!

Προσέξτε: Δεν λέει ότι είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός “αλλά εμείς δεν θα εφαρμόσουμε τον νόμο και θα τον κάνουμε προαιρετικό”.

ΟΧΙ !!!

Λέει ότι ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός “διότι αντιτίθεται στο Σύνταγμα” !!! Και ότι δεν θα μπορούσαν, δηλαδή, να έχουν ψηφίσουν έναν νόμο που να προβλέπει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, γιατί αυτό θα αντίκειτο στο Σύνταγμα !!!

Το οποίο όμως Σύνταγμα, ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου είχαν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια και ΨΗΦΙΣΑΝ, και ΑΥΤΟΣ μαζί, την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, η οποία εν συνεχεία επικυρώθηκε με τον νόμο 4682/2020 στις 3 Απριλίου !!!

Και σήμερα λέει ΨΕΜΑΤΑ στον λαό !!!

Άλλωστε, δεν θα είχε και νόημα να πει ότι είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός αλλά "εμείς δεν θα τον εφαρμόσουμε", αφού δεν θα είχε νόημα να ψηφίσουν έναν νόμο, εάν δεν σκόπευαν να τον εφαρμόσουν. Ένα νόμο όχι παλιό, αλλά έναν νόμο τον οποίο ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ψήφισαν μόλις πριν από πέντε μήνες !!

Απλά, οι άνθρωποι ψήφισαν σε ανύποπτο χρόνο τον νόμο, για να αιφνιδιάσουν τον κόσμο όταν θα ερχόταν η ώρα και εμείς να ψαχνόμαστε από πού μας ήρθε αυτό!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, κ. Κικίλια, πολύ απλά αποδεχθείτε το αίτημα που θα σας επιδοθεί την άλλη εβδομάδα και ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ τον διαολεμένο νόμο 4682/2020, και εσείς μείνετε με τα ψέματα που μας αραδιάσατε σήμερα. Στην ουσία πάμε: Καταργήστε τον νόμο να μην έχουμε να λέμε, να μην έχουμε να κάνουμε.

Εντάξει, κύριε Κικίλια;

Και μην έχετε παράπονο για τον χαρακτηρισμό του ψεύτη που χρησιμοποιώ για σας: Είναι απολύτως δικαιολογημένος και είναι το λιγότερο που μπορώ να γράψω για έναν άνθρωπο ο οποίος, με την ιδιότητα που έχει, με εκθέτει σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, τους οποίους εγώ έχω διαβεβαιώσει ότι ο εμβολιασμός ΕΙΝΑΙ υποχρεωτικός.

Εντάξει, κύριε Κικίλια;

ΕΣΕΙΣ είστε ο ΨΕΥΤΗΣ, όχι εγώ !!

Και εσείς Ελληνικά Hoaxes, έχετε διορία μέχρι τα μεσάνυκτα να παρέμβετε, όπως ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πράξετε, άλλως θα ακολουθηθεί η αντίθετη οδός από αυτήν που ακολουθείται έως τώρα για την παράνομη συμπεριφορά σας να χαρακτηρίζετε ψευδείς απολύτως αληθείς δημοσιεύσεις, όπως τη δική μου με τις δηλώσεις του Ηλία Μόσιαλου:

Θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις, μεταξύ άλλων στο International Fact-Checking Network, για το γεγονός ότι ΔΕΝ χαρακτηρίσατε ψευδή είδηση που εδώ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι είναι απολύτως ψευδής και εσείς λάβατε πλήρη γνώση.

Σας υποδεικνύω μάλιστα, για να μη μπαίνετε στον κόπο και χάνετε και χρόνο, και τον τρόπο που θα ελέγξετε την αναλήθεια των σχετικών δημοσιεύσεων σε όλα τα συστημικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ:

Θα δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κικίλια στον ΣΚΑΪ, σήμερα 25.7.2020 και μετά θα αναζητήσετε τον νόμο 4682/2020 (ΦΕΚ Α΄/ 76), θα διαβάσετε το άρθρο 1 παρ. 1 & 2 περιπτώσεις (α) & (β), και το συμπέρασμά σας είναι έτοιμο.

Εντάξει, κ. Αλικάκο;

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη