Οι Έλληνες είναι απροστάτευτοι απέναντι στις ορδές των κανίβαλων που κουβαλιούνται σωρηδόν στην χώρα



Είναι προφανές ότι το δικαστικό σώμα στα νησιά το απαρτίζουν συριζόπουλοι, αριστερόπουλοι, βλακόπουλοι ή κάποιο παρεμφερές είδος, οι οποίοι έχουν μία επιλεκτική όραση που βλέπει το αδίκημα του Έλληνα, αλλά δεν βλέπει κανα εκατομμύριο καθημερινά εγκλήματα και αδικήματα των λάθρο. Μιλάω για τον άνθρωπο που προφυλακίστηκε, γιατί πυροβόλησε 16χρονα, ετών 25, που μαζί με τους φίλους τους του είχαν διαλύσει την περιουσία.

Μαζί με την κυβέρνηση η δικαστική εξουσία οπλίζει πλέον το χέρι των Ελλήνων, καθώς η ιδεοληψία τους, η τύφλα τους και η αλητεία τους δεν έχουν όριο όσον αφορά την κάλυψη και το κουκούλωμα των άπειρων καταπατήσεων, καταστροφών, εκτεταμένων κλοπών, βανδαλισμών, θανατώσεων ζώων, απειλών, τραμπουκισμών, καταλήψεων και άλλων εγκλημάτων ων ουκ έστιν αριθμός. Τόσα χρόνια εδώ μέσα βλέπω το απίστευτο έγκλημα που γίνεται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Κάτοικοι και περιουσίες στο έλεος των κάφρων. Σε συνδυασμό με αυτό που ζούμε και εμείς στην Αθήνα εδώ και μία δεκαετία και βάλε, βλέπω ότι η χώρα, τα εδάφη της, η πατρίδα μας, οι άνθρωποι της, το βιός τους και οι ζώες τους παραχωρούνται πλέον απροκάλυπτα στους κάθε λογής κάφρους που μπαίνουν για να ρημάξουν τον τόπο.


Οι Έλληνες είναι απροστάτευτοι απέναντι στις ορδές των κανίβαλων που κουβαλιούνται σωρηδόν στην χώρα, τα έργα των οποίων έχουμε την ευτυχία να θαυμάζουμε καθημερινά από τα σύνορα του Εβρου και των νησιών μέχρι τις γειτονιές μας. Και όταν ο Έλληνας εντελώς δικαιολογημένα σηκώσει το όπλο, γιατί ο εισβολέας έχει μπει πλέον μέσα στο σπίτι του και πλιατσικολογεί, γιατί τον διώχνει από τον τόπο του, θα βρεθεί ο καρακόπανος της εξουσίας, της όποιας εξουσίας, που θα τον τιμωρήσει παραδειγματικά, θα τον αφοπλίσει και θα του πει "και να σε π@@@@, εσύ θα τους φιλάς τα πόδια".

Όταν τελειώσετε με τους πανηγυρισμούς για τον πολυχρονεμένο και τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, αρχίστε να μαθαίνετε Αραβικά να συνεννοηθείτε με τους νέους κυβερνώντες της χώρας.
Κυβέρνηση, Βουλή, ΠτΔ, Δικαιοσύνη, Τύπος, όλα δικά τους.

#ουστ



Ελένη Παπαδοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη