Νέα μέτρα ανακοινώνει ο πολυχρονεμένος μας, λείαν συντόμως


Νέα μέτρα ανακοινώνει ο πολυχρονεμένος μας συντόμως μέσω του αντιπροσώπου του, πρώην στέλεχος της Γκεστάπο, χεαρ Χαρνταλιάς.

Αρχικά η κυβέρνηση, συγγνώμη η γκυβερνησάρα θέλω να πω δηλώνει ότι η απαγόρευση της κολύμβησης, του ψαροντούφεκου και του ψαρέματος περιόρισε δραστικά το κίνδυνο μετάδοσης του ιού, διότι σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες του University of Ass μπαρμπούνια, σαρδέλες και μελανούρια βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Ο χερ Χαρνταλιάς προσωπικά έχει αναλάβει την ιχνηλάτηση των επαφών τους, ώστε να μπουν σε καραντίνα όσοι βγήκαν για ψάρεμα τις τελευταίες ημέρες ή όσοι έφαγαν μπαρμπούνια.

Παρατηρήθηκε επίσης το απαράδεκτο φαινόμενο να αναπνέει πολύ ο κόσμος, λες και το οξυγόνο είναι άπειρο. Στο εξής μετράμε τις αναπνοές μας, όχι βαθιές εισπνοές, μικρές κοφτές αναπνοές, όχι πάνω από 3 το λεπτό, σε τελική σκάστε να ησυχάσουμε, μας ζαλίσατε με την γκρίνια σας, ανεύθυνοι, χλατς, πάρε ένα χαστούκι.

Δεν κυκλοφορούμε πριν τις 8 το πρωί και μετά τις 8.05 το πρωί πάλι, εκτός κι αν είμαστε βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και πέριξ αυτών και δημοσιογράφοι, του Σκάι ή του Alpha fake news κατά προτίμηση, οπότε κυκλοφορούμε ελεύθερα. 5 λεπτά αρκούν για να ξεμουδιάσουμε και να πετάξουμε τα σκουπίδια μας. Ο κορονοϊός καραδοκεί σε κάθε γωνιά της χώρας και κολλάει άπαντες εκτός από τις παραπάνω κατηγορίες που του λένε go back και αυτός φεύγει.

Η ενημέρωση των πολιτών γίνεται μόνο μέσω του σποτ του Σπύρου, 11 εκατομμύρια το πλερώσαμε, να κάτσετε να το δείτε, και τα τρομοκάναλα. Αν συλληφθεί κάποιος να μην ενημερώνεται από τα τρομοκάναλα 8 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο, να βγάλουμε και τα σπασμένα.

Επίσης δεν ξεχνάμε να βγούμε κάθε Κυριακή στα μπαλκόνια μας στις 9, να χειροκροτήσουμε την Μαρέβα για αυτή την απίθανη ιδέα, που μας δίνει την δυνατότητα να ξεσκάσουμε. Επειδή εθεάθησαν ανεύθυνοι συμπολίτες μας να μουτζώνουν από τα μπαλκόνια τους, αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυστηρότερα μέτρα και να απαγορεύσουμε τις μούτζες. Όποιος συλληφθεί να μουτζώνει 1 εκατομμύριο ευρώ πρόστιμο, γιατί τόσα λείπουν από την ΕΡΤ.

Όποιος βήξει, φταρνιστεί ή υποψιαστούμε ότι έχει πυρετό θα πυροβολείται με συνοπτικές. Δεν έχουμε τεστ να σας κάνουμε, δεν έχουμε κρεβάτια, οι γιατροί δεν φτάνουν.
Σιγά μην σας την χαρίσουμε.
Εκ της κομαντατούρ, συγγνώμη, εκ της κυβερνήσεως ήθελα να πω.

Ελένη Παπαδοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη