Πάτερ Βασίλειος: "Ζούμε το 4ο Ράιχ με Έλληνες πολιτικούς" (βίντεο)


«Δεν είναι αυτή η εξουσία που ψηφίσαμε», λέει ο πάτερ Βασίλειος Βολουδάκης του Αγίου Νικόλαου Πευκακίων στα Εξάρχεια στο τελευταίο του μήνυμα προς τους Έλληνες για τα μέτρα απαγόρευσης της κυβέρνησης…

Kαι εξηγεί: «Αυτή είναι εξουσία που επεβλήθη έξωθεν. Είναι το 4ο Ράιχ! Δεν είναι μία νόμιμη κυβέρνηση, κανένας δεν έδωσε τέτοια νομιμοποίηση στην κυβέρνηση. Εδώ έχουμε κάνει το 4ο Ράιχ με Έλληνες πολιτικούς. Δεν του ψήφισε ο λαός για να παίρνουν τέτοια μέτρα. Δεν είχε το Σύνταγμά μας διατάξεις για να ψηφίζουν νόμους που να καλύπτουν τους περιορισμούς τους. Δεν έχουν καμία εξουσία να φέρονται, όχι ως δικτάτορες, αλλά ως απάνθρωποι, μόνο ο διάβολος κάνει τέτοια κατοχή στην ελευθερία και στο αυτεξούσιο του ανθρώπου. Ο διάβολος και οι πολιτικοί της σημερινής εποχής».
Ο πάτερ Βασίλειος συμπλήρωσε λέγοντας ότι «δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι έγιναν αρχηγοί των κομμάτων της Βουλής είπαν αδίστακτα και απερίφραστα «εμείς θα συμφωνήσουμε και με τον διάβολο» για να… σώσουμε.Όπως ο διάβολος που έσωσε τος πρωτόπλαστους, έτσι θα σώσουν τώρα τους ανθρώπους, την Ελλάδα και όλη την ανθρωπότητα. Με τον διάβολο. Χρειάζεται εκκλησιαστική εξέγερση. Να αναλάβει η εκκλησία την εθνεγερσία του τόπου μας. Είναι ιστορική ώρα. Εγώ είμαι ο τελευταίος κληρικός, όχι της πατρίδος μας, όλου του κόσμου, και το λέω με επίγνωση γιατί γνωρίζω πως πρέπει να είναι ο κληρικός, όμως δεν μπορώ να πνίξω την φωνή, αυτή την ανάγκη που έχω να κραυγάζω προς τους συνανθρώπους μου ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ!».
Δείτε τις αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα του πατέρα Βασίλειου Βελουδάκη:


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη