Ανακοίνωση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Πολυγύρου, Ιωάννη Μαυρουδή


Ένημερώνω τους συνδημότες μου ότι  στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πολυγύρου/Δημοτική Ενότητα Πολυγύρου, με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΑΘανάσιο Αβέρη.

Προχωράμε μπροστά για το διαφορετικό, για το καινούργιο, με νέες ιδέες, με τόλμη κι αποφασιστικότητα για το καλό των δημοτών του Δήμου Πολυγύρου, για μια ποιοτικότερη ζωή, για μια καθημερινότητα με λιγότερα προβλήματα!! Περιμένουμε τη δική σας συμβολή σ’ αυτό το εγχείρημα, με την γνωστοποίηση των προβλημάτων της κοινότητάς σας, καθώς και των προτάσεων-παρατηρήσεων.

Κοιτάμε μπροστά....κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και εργαζόμαστε για μια καλύτερη και ποιοτική ζωή των συνδημοτών μας!!

Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, δεν έχουμε ανάγκη χρημάτων και εξουσίας , γιατί δεν είμαστε εξουσιομανείς ούτε καρεκλοκένταυροι. Είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και ζούμε στον ίδιο Δήμο και βιώνουμε την ίδια καθημερινότητα μ' εσάς. Δεν μας ενδιαφέρουν η προβολή και τα παχιά λόγια, αλλά τα ουσιαστικά έργα και τα απτά αποτελέσματα των δράσεών μας.

Είμαστε μαζί σας, επιζητούμε τον διάλογο και τη συνεργασία και θα κρινόμαστε καθημερινά από εσάς!!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη