Σκoτώθηκε η Πιο εντυπωσιακή «καμικάζι» του instagram, Όλγα Πρόvινα


Η λατρεία για τις μηχανές ήταν που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της
Έγινε παγκοσμίως διάσημη, διαφημίζοντας με τον πλέον ιδιαίτερο τρόπο τη λατρεία της στις μηχανές. Αυτή η λατρεία όμως είναι που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της. 

Η Ρωσίδα Όλγα Πρόνινα, γνωστή στο μικρόκοσμο του instragram ως «Monika9422», άφησε την τελευταία πνοή της τη Δευτέρα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

Η Πρόνινα ήταν 40 ετών, κομμώτρια στο επάγγελμα και είχε μία 16χρονη κόρη. Είχε προσελκύσει περισσότερους από 160.000 followers στο instagram, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο, κατά τη διάρκεια επικίνδυνων ελιγμών και ακροβατικών, ενδεδυμένη με σ3ξι ρούχα.

Χρησιμοποιούσε μόνο μηχανές μεγάλου κυβισμού και βασικά μία BMW S1000RR, δικής της ιδιοκτησίας.


Οι φίλοι της που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος δήλωσαν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι ήταν μια εξαιρετικά έμπειρη οδηγός και συνηθισμένη στις υψηλές ταχύτητες.
Το πρακτορείο Sputnik ανέφερε ότι η μία ρόδα της μηχανής εκτινάχθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν γύριζε ένα ακόμη επικίνδυνο βίντεο με ακροβατικά πάνω στη μοτοσικλέτα και αν αυτό ήταν η αιτία του δυστυχήματος.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη