Survivor: Το αγώνισμα που θα φέρει εντάσεις και η αποχώρηση


Συντονιστείτε, ένα άκρως επεισοδιακό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε σήμερα μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Σήμερα, είναι μια κρίσιμη ημέρα για τους παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης καθώς πρώτον ως έπαθλο δεν έχουν φαγητό αλλά μια ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους και δεύτερον η στιγμή της αποχώρησης ενός «μαχητή» είναι μια ανάσα μακριά.
Κι από το σημερινό επεισόδιο εννοείται πως δεν θα λείψουν οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, τα παρατράγουδα και… τα μαύρα δάκρυα!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η στιγμή που οι παίκτες προς αποχώρηση, δηλαδή ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αινατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζυ, κάνουν μια πριβέ συζήτηση και μοιράζονται συναισθήματα, θα κάνει τους τηλεθεατές να κλάψουν…
Και οι τρεις τους είναι αρκετά φορτισμένοι διότι κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι. Πόσο θα τους στοιχίσει αυτή η συναισθηματική φόρτιση στην απόδοσή της στο δύσκολο αυτό αγώνισμα που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας;
Και μιας και ανέφερα το αγώνισμα…
Το σημερινό αγώνισμα είναι άκρως ανατρεπτικό. Για ακόμη μια φορά οι παίκτες και των δυο ομάδων θα πρέπει να συνεργαστούν καθώς θα «μάχονται» δυο-δυο!
Αρχικά, θα ξεκινάει ο πρώτος και στη μέση της διαδρομής θα δίνει την σκυτάλη στον δεύτερο μόνο που… η ανταλλαγή αυτή θα γίνεται πάνω σε μια λεπτή μπάρα η οποία θα βρίσκεται μέσα στη θάλασσα!
Το παρελθόν έχει δείξει πως σε τέτοιου είδους αγωνίσματα, που οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν, καταλήγουν να «αλληλοσκοτώνονται» και να ρίχνουν το φταίξιμο ο ένας στον άλλον. Η μάχη αυτή για ακόμη μια φορά επιβάλλει αντοχή, ταχύτητα, δύναμη και στόχο. Για να δούμε, λοιπόν, ποια ομάδα θα καταφέρει να επιβιώσει;
Και τέλος, εννοείται πως το highlight της βραδιάς θα είναι η στιγμή που όλοι οι παίκτες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού και ένας μαχητής θα… σβήσει την δάδα της φλόγας του στον Άγιο Δομίνικο.
Όπως βέβαια σας έχουμε ενημερώσει μέρες τώρα εμείς εδώ στο Youweekly.gr ο παίκτης που αποχωρεί η είναι η Ελισάβετ Αινατζιόγλου! (Δείτε εδώ)
Από την αποχώρηση εννοείται πως δεν λείψουν φυσικά και τα δάκρυα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (μας έχει συνηθίσει) για το ότι θα αποχωρήσει κοπέλα… ήταν κάτι που από την αρχή δεν ήθελε!
Βέβαια, συντονιστείτε στο καθορισμένο καθημερινό ραντεβού μας το απόγευματάκι για αναλυτικό σκορ (spoiler!)



via

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη