Στο Πάρτι Γενεθλίων των προδοτών,Καμμένου – Πολάκη Ήταν Και Η …Μπάντα Του Στρατού.


Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Στ. Γονίδης, στο κοινό πάρτι γενεθλίων του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη το βράδυ του Σαββάτου, συμμετείχε και η …μπάντα του στρατού.


Ο κ. Γονίδης είπε ότι τραγούδησε τρία παλιά λαϊκά τραγούδια, ότι παραβρέθηκε στο event γιατί τον συνδέεει μακρόχρονη φιλία με τον Πάνο Καμμένο και ότι στο σπίτι υπήρχαν αρκετοί πολιτικοί.
«Απλά είναι φίλος μου, με κάλεσε και πήγα. Τον εκτιμώ για την ειλικρίνειά του, είναι έντιμος άνθρωπος και τον γνωρίζω χρόνια, πριν καν μπει στην πολιτική… είναι ειλικρινής και ντόμπρος», είπε ο τραγουδιστής στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.
Με δύο μόλις μέρες διαφορά έχουν τα γενέθλιά τους Παύλος Πολάκης και Πάνος Καμμένος και έτσι βρήκαν ευκαιρία να γιορτάσουν παρέα.
Από τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε εορταστικό κλίμα, ενώ ο κ. Πολάκης, κατά την προσφιλή του συνήθεια, συνόδευσε την ανάρτηση με μία ακόμα μαντινάδα:
Στα γενέθλια του Πανου .(εχουμε δυο μέρες διαφορα)
…..Κι απου θελει το κακό μας να καβαλικευει το μελίτακα και να μην ακουμπούν τα πόδια του χάμω….
Προκαλούν τα ρεμάλια... την ώρα που ψηφίζουν για τη θανατική καταδίκη των Ελλήνων, αυτοί πίνουν εις υγείαν των κορόιδων και γλεντούν με την μπάντα του στρατού, ως νέοι γκεμπελίσκοι.

Υπενθυμίζεται ότι αναφορά στο θέμα, έκανε χθες στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ‘Αδωνις Γεωργιάδης. Απευθυνόμενος  στον Παύλο Πολάκη,  αποκάλυψε ότι το βράδυ που κατατέθηκε τον νέο μνημόνιο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μαζί με τον Πάνο Καμμένο γιόρταζαν συνοδεία του λαϊκού βάρδου Σταμάτη Γονίδη. «Ντροπή σας υποκριτές φαρισαίοι» είπε οργισμένος ο κ. Γεωργιάδης.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη