Ανακαλύφτηκε στο Περού, «η Πύλη των Θεών»


Στην πόλη της Puno στο Περού βρησκεται αυτο το »κατασκευασμα» Το λενε Πυλη των θεων .Πολλοι χαθηκαν, πολλοι τρελαθηκαν κλπ΄.κλπ οταν μπηκαν μεσα στην σηραγγα.
Ο επιστημονας Κατάρ πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα μέσα. Μετά από αυτά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η Πύλη των Θεών» ειναι μια παραξενη περιοχη , και ειναι είσοδος σε άλλους κόσμους. Στην έρευνά του,χρησιμοποιησε ακτινοβολία βήτα, άλφα και γάμα. Επίσης χρησιμοποιησε φιλμ και φωτογραφικο εξοπλισμο, ηλεκτρονικά θερμόμετρα και τα φωτόμετρα.Μπορείτε να πείτε ότι για την έρευνα, είχε ένα ολόκληρο επιστημονικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά. 

Κοντά στην "Πύλη των Θεών» αποτυπωθηκαν σε φωτογραφικό φιλμ και στα ηλεκτρονικά μέσα , αντικείμενα σε σχημα φωτεινων δίσκων, και σφαιρων,σε διαφορα χρώματα. Αλλά το σημαντικό δεν ήταν αυτα τα αντικειμενα . Το σημαντικότερο ηταν οτι αυτα σκεπτονταν . Οτι ειναι κάποια μορφή ζωής .Οταν πλησιασε στην Πυλη η ατμοσφαιρα γεμισε με τετοιες μπαλες , που εσταζαν ενα υγρο , το οποιο υγρο ηταν σαν ηλεκρτικη εκενωση . Αναγκαστηκε να φυγει ακουγονας και ηχους απο μηχανες .
Η κυβερνηση το Περου απαγορευσε την ερευνα.

Παναγιώτης Δαρίβας


Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη