Header Ads

ΛΑΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS!


ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ!!!!!!


 ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!
Πιστέψτε, ότι αν τους αφήσουμε, η υφαρπαγή των περιουσιών όλων μας είναι προ των θυρών μας. Μην έχετε ψευδαισθήσεις!
ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!      

  
     Αν δεν ανήκετε στο 1% του λαού που συμπεριλαμβάνει τους οικονομικά ισχυρούς, τους πολιτικούς, τους διαπλεκόμενους, τα λαμόγια και τους δοσίλογους που παρέδωσαν τη χώρα μας με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα και σωτηρία για κανέναν!
     Και επιτρέψτε μου πλέον να αναρωτιέμαι όπως κάνει κάθε Έλληνας σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο. Είναι δυνατόν να είναι Έλληνες αυτοί που μας κυβερνούν;  Κι αν όντως είναι, αυτή και μόνο ως πράξη δεν αποδεικνύει ότι είναι προδότες της πατρίδας τους;

  
     Όταν είσαι ηγέτης μιας χώρας και δη αριστερός και μπορείς να χλευάζεις έναν ολόκληρο λαό πτωχεύοντας τον, αφαιρώντας από τους συνταξιούχους και εργαζόμενους το ήμισυ έως και τα 2/3 των εσόδων τους, όταν κατ’ ουσίαν οι άνεργοι στη χώρα ξεπερνούν το 50%, γιατί οι περιστασιακά εργαζόμενοι με 100-300 ευρώ δεν μπορούν να συνυπολογιστούν στους αριθμούς και όταν εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και τώρα είναι κυνηγημένοι έως και πεινασμένοι κυνηγώντας τα συσσίτια, μπορείς να βγαίνεις στα κανάλια να καυχιέσαι;    
     Όταν οδήγησες στην καταστροφή έντιμους ανθρώπους που έχουν φτιάξει ένα σπίτι για τον εαυτό τους και κάτι άλλο για τα παιδιά τους και τα γεράματα τους με κόπους μιας ολόκληρης ζωής και τώρα -όχι με δική τους ευθύνη- με μειωμένα έσοδα τα χάνουν πλέον όλα  και οι υπεύθυνοι γι’ αυτό ενώ μπορούν να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους δεν το κάνουν και συνειδητά με τον πλέον προκλητικό και ανάλγητο τρόπο ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, προβάλλοντας τη γελοιότερη των δικαιολογιών, ότι τάχα θα σταματήσουν να πληρώνουν οι “άλλοι” , λες και είναι δύσκολο να κάνουν το πιο απλό, ο νόμος να ισχύσει για όλους αυτούς που έχουν ήδη τα κόκκινα δάνεια!

      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ;       

  
     ΔΙΠΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΠΡΩΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ! Μετά από αυτό μπορείς να νοιώθεις ως πολίτης ότι ζεις σε ένα κράτος Δικαίου;  

     Πότε θα καταλάβουν οι εμπλεκόμενοι ότι είναι τόσο εξόφθαλμο αυτό που κάνουν, που έστω κι αν έχουν δεσμευτεί με όποιες δυσώδεις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι πρέπει να τις αναιρέσουν άμεσα, γιατί ο λαός δεν θα τους το συγχωρέσει ποτέ και θα  μετρά τις μέρες έως να ‘ρθει η στιγμή να τους καθίσει στο σκαμνί να τους δικάσει για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, κι αυτό, αν δεν προλάβουν να συμβούν άλλα πολλά, πολύ χειρότερα γι’ αυτούς!!!!!!!!!!!!

     Δεν είναι δυνατόν ο λαός να τους παρέχει τα πάντα από το στέρημα του, να τους στέλνει στη βουλή ως εκπροσώπους του και προστάτες των δικαιωμάτων του και αυτοί να παίζουν με τις ζωές μας, την Ελευθερία μας και το μέλλον της Πατρίδας μας!

     Δεν είναι δυνατόν να ξεπληρώνουν το χρέος τους προς τον λαό τους οδηγώντας τον στις αυτοκτονίες και στον θάνατο μετατρέποντας τον σε παρία και ταυτόχρονα να του αφαιρούν το αυτονόητο και κεκτημένο δικαίωμα του να προσπαθήσει να διαφυλάξει την περιουσία του, στέλνοντας τον άστεγο στα παγκάκια και στις στοές!                                                                                                                                                       

     ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

     ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     Τέλος, όχι μόνο προδίδουν τον λαό τους, αλλά δεν σέβονται καν και την τελευταία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, για την προστασία της πρώτης κατοικίας κάθε ευρωπαίου πολίτη, να βγουν να το ανακοινώσουν στον λαό, αν κι αυτό είτε το θέλουν είτε όχι θα το υποστούν, έστω κι αν τους αλλάξει τα σχέδια της προδοσίας τους!

  
     ΑΔΕΛΦΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!                      

 
     ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ……..!

     Το τελευταίο αφορά και την αξιωματική αντιπολίτευση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!         


Β. Αναγνώστου                                       
 
www.manifesto.com.gr
                          


Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Από το Blogger.