Πώς να αποφύγετε την τριχόπτωση και να ενισχύσετε τα μαλλιά σας


Το πλήρες σύστημα θεραπείας για την τριχόπτωση Foliactive αποτελείται από 4 προϊόντα:
Το συμπλήρωμα διατροφής σε χάπια Foliactive Pills ειδικεύονται στη βελτίωση της κατάστασης  των μαλλιών από το εσωτερικό του σώματος. Αποτρέπει την τριχόπτωση  λόγω της επίδρασης των αγγειοδιασταλτικών συστατικών του, ούτως ώστε βελτιώνει την κυκλοφορία της τριχοειδούς ζώνης. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη περισσότερων βιταμίνων και ανόργανα συστατικά για τα μαλλιά αποτρέποντας έτσι την τριχόπτωση και ενισχύοντας την ανάπτυξή του..


Το σπρέι μαλλιών Foliactive Spray έχει βελτιωμένη φόρμουλα με Bio-Capigen Veg, μια φυσική ένωση φυτικής προέλευσης, τελευταίας τεχνολογίας με αμινοξέα και μέταλλα που εκτός από την παρεμπόδιση της τριχόπτωσης, βοηθάει να φέρει δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.
Η χτένα Foliactive Laser έχει αλλάξει το σχεδιασμό βελτιώνοντας έτσι την ευχρηστία του. Επίσης, χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογικές ιδιότητες για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, όπως είναι το επαναστατικό σύστημα Vibratonic®.
Ο οδηγός για την φροντίδα των μαλλιών σας επιτρέπει να γνωρίζετε τις συμβουλές και χρήσιμες μεθόδους, μαζί με τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων για να έχετε τα μαλλιά που πάντα θέλατε. Αποκτήστε το δωρεάν με την αγορά σας.


Γιατί είναι τόσο αποτελεσματική η θεραπεία της τριχόπτωσης Foliactive;

Το νέο σύστημα Foliactive μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 3 διαφορετικούς τρόπους: χάπια για την τριχόπτωση που δρουν από το εσωτερικό του σώματος, και το σπρέι και η χτένα λέιζερ εξωτερικά


Δρα βελτιώνοντας την τρίχα από το εσωτερικό

Η κύρια δράση του Foliactive Pills είναι να ενεργεί εσωτερικώς για την αναγέννηση των μαλλιών με φυσικό τρόπο χάρη στα συστατικά του. Ενισχύει και βελτιώνει τα μαλλιά και δίνει θρεπτικά συστατικά για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης. και ενισχύει τα θυλάκια της τρίχας και επιταχύνεται η ανάπτυξη των μαλλιών.


Δυναμώνει τα μαλλιά εξωτερικά



Τα δύο προϊόντα για εξωτερική χρήση, Foliactive Spray και Foliactive Laser, λειτουργούν για να σταματήσουν την τριχόπτωση και την οχύρωση, όπου δρουν άμεσα στα θυλάκια της τρίχας. Εξωτερικά τονώνουν την κυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής που φτάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και έτσι να αναπτυχθούν ισχυρότερα και υγιέστερα.



Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη