Αμετανόητος και… μοιραίος, ο δοσίλογος Φώτης Κουβέλης!


Την στήριξη του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, διατυμπάνισε εκ νέου ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», είπε ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο του «Action». Μάλιστα, αμφισβήτησε ακόμα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρέωσε την ελληνική οικονομία 86 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ερωτηθείς αν θα κατέβει στις εκλογές απάντησε: «Δεν θα μελλοντολογήσω και δεν θα πω τίποτα από αυτά που δεν έχω σχεδιάσει. Δεν είμαι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγω να λέω την πολιτική μου άποψη με τη σαφήνεια και ειλικρίνεια που διεκδικώ να έχω στον πολιτικό μου λόγο».
Στην ερώτηση «με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ο Φώτης Κουβέλης» ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε πως «το μόνο που θα σας πώ είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

Γκάφα ή πραγματικότητα, το σίγουρο είναι πως προκάλεσε αίσθηση με όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης για το τι έπραξε στην κάλπη των εκλογών τον Ιανουάριο του 2015.


Μόνο που οι προηγούμενες εκλογές ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015 και οι προ προηγούμενες τον Ιανουάριο του 2015, όταν οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, επιλέγοντας να μη ψηφίσει για πρόεδρο Δημοκρατίας και ρίχνοντας τη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, για να πάει ως επικεφαλής του κόμματος Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές και να λάβει μόνο 30.074 ψήφους και ποσοστό 0,49% και καμία έδρα στο Κοινοβούλιο, θέτοντας την ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής.


ΥΓ. Τελικά ο μοιραίος Κουβέλης ή είναι πανηλίθιος ή μεγάλος προδότης!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη