Τα εγκληματικά «φροντιστήρια» Κορανίου, ύπουλος εχθρός της Ελλάδας


Αναβρασμός επικρατεί και πάλι στη Θράκη, όπου επανήλθε στη δημοσιότητα ο φρικτός διπλός βιασμός ανήλικης μουσουλμάνας, στη Γλαύκη Ξάνθης από τον θείο της, τον ξάδερφό της και ακόμη έναν ανήλικο και μάλιστα μέσα σε τέμενος!
Την ίδια ώρα, με αφορμή την υπόθεση, υπάρχει θύελλα αντιδράσεων για τη λειτουργία των «φροντιστηρίων» του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης, όπου πατριωτικοί φορείς καταγγέλλουν ότι αποτελούν πυρήνες εκπαίδευσης ανθελλήνων – νεογενίτσαρων.
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, και δη ρεπορτάζ τόσο του «Μαχητή της Ξάνθης» όσο και της «Φωνής της Ροδόπης», οι δύο ανήλικοι (12 και 15 ετών σήμερα), που βίασαν και κακοποίησαν το μόλις 7 χρονών κορίτσι το 2012, καταδικάστηκαν από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Ξάνθης σε εγκλεισμό στο Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου. Μάλιστα, το δικαστήριο δεν δέχτηκε ούτε τις εφέσεις αναστολής της ποινής τους.

Η 12χρονη, πλέον, άτυχη ανήλικη βιάσθηκε μία φορά τον Αύγουστο του 2010 από τον θείο της (αδελφός του πατέρα της) και τον Μάιο του 2012 από τον ξάδερφό της και τον φίλο του στην τουαλέτα τεμένους του χωριού Γλαύκη, όπου το παιδί παρακολουθούσε μάθημα Κορανιού. Τη δεύτερη φορά, μάλιστα, η κακοποίηση δεν περιορίστηκε μόνο στον ομαδικό βιασμό, καθώς οι δύο ανήλικοι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμα και ξύλα στα γεννητικά όργανά της. Παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί βεβαίωσε τον βιασμό, μένοντας μάλιστα άναυδος από το μέγεθος της κακοποίησης, σημειώνοντας: «Τέτοια ζημιά σε γεννητικά όργανα δεν έχω δει τόσα χρόνια»…
Σοκ προκαλεί και η κατάθεση του αδερφού της 12χρονης. «Ηταν πολλά παιδιά εκεί, γιατί γινόταν μάθημα στο τζαμί. Βρήκα την αδερφή μου να τρέχει με κατεβασμένα μέχρι τα γόνατα τα ρούχα της και το εσώρουχό της, κι έκλαιγε λέγοντας ότι πονάει και δείχνοντας τα γεννητικά της όργανα. Η αδελφή μου είπε ότι τη χτύπησαν με ξύλο ο ξάδερφός μας και ο …» αναφέρει.

Μαθήματα φανατισμού
Οπως έχει αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν η «δημοκρατία», οι χώροι όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα βρίσκονται στο εσωτερικό τεμενών της Θράκης, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν για αυτά έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες και έχουν εκδοθεί οι προβλεπόμενες άδειες.
Πατριωτικοί φορείς κάνουν λόγο για χώρους όπου γίνονται μαθήματα φανατισμού υπέρ της «μητέρας» Τουρκίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ειδεχθές περιστατικό, μετά τα νέα δημοσιεύματα, εξέδωσε ανακοίνωση το περασμένο Σάββατο και ο φευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, που κάνει λόγο για «προσπάθεια σπίλωσης της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης. Μέχρι σήμερα, στα μαθήματα Κορανίου δεν υπήρξε κανένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης».
Την ίδια στιγμή, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται διαρκώς φωτογραφίες με πρόσωπα παιδιών που συμμετέχουν στα εν λόγω «φροντιστήρια» και προφανώς γεννάται το ερώτημα γιατί οι δικαστικές Αρχές δεν ασκούν διώξεις για έκθεση ανηλίκων!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη