26ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ


Σύμφωνα με το neoskosmos.com, και το ABC μετέδωσε επίσης ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης είναι ελληνικής καταγωγής και ονομάζεται Δημήτρης Γαργασούλης. Nωρίτερα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, είχε μαχαιρώσει τον ίδιο του τον αδερφό στην περιοχή Windsor. 

Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι (ώρα Αυστραλίας) η αστυνομία τον εντόπισε στο κέντρο της πόλης και άρχισε να τον καταδιώκει. Η καταδίωξη ξεκίνησε από τον σιδηροδρομικό σταθμό Flinders και μάλιστα υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών!



Η αστυνομία πιστεύει πως ο 26χρονος έπεσε εσκεμμένα πάνω στο πλήθος! Μάρτυρες ανέφεραν πως ο δράστης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και ήταν σχεδόν κρεμασμένος έξω από το παράθυρο του οδηγού, φωνάζοντας στους πεζούς και την αστυνομία.


Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στο πλήθος, παρασύροντας ακόμη κι ένα παιδικό καρότσι, εκτοξεύοντας το παιδί στον αέρα! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι που ήταν στο καρότσι που παρασύρθηκε, είναι αυτό που έχει χάσει τη ζωή του, ενώ η μητέρα του έχει μεταφερεθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.



Ένα βρέφος τριών μηνών υποβάλλεται σε εγχείρηση, ενώ ένα παιδάκι δυο ετών νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.












newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη