Header Ads

«Μηχανισμός» ελέγχου αντιδράσεων για την μη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ;


Πληροφορούμαστε ότι έχει ξεκινήσει «διαχείριση» σχετικά με τις λογικές οικονομικές απαιτήσεις των στελεχών ΕΔ-ΣΑ και την προσπάθεια της κυβέρνησης να μην τους καταβληθούν τα επιδικασμένα από το ΣτΕ χρήματά τους. Πρόσφατες είναι οι κινητοποιήσεις με αίτημα η κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Μαθαίνουμε όμως ότι ήδη έχει ετοιμαστεί μηχανισμός ελέγχου των αντιδράσεων από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και σε συνεννόηση με ομάδα συνδικαλιστών υπό τον υπηρετούντα στο γραφείο του υπουργού αντισυνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη. Σκοπός της κυβέρνησης είναι και τα χρήματα να μην καταβληθούν και φυσικά να μην κλιμακωθούν οι διαμαρτυρίες κι έχουμε πάλι τίποτα «ντου» αγανακτισμένων στο ΓΕΕΘΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ το γεγονός ότι ο κ. Τσουκαράκης λόγω της απροθυμίας του να συμμετάσχει σε οργανωμένες αντιδράσεις διεκδίκησης των επιδικασμένων χρημάτων από το ΣτΕ συγκεντρώνει τα πυρά από όλες τις άλλες ομάδες ενστόλων, όπως οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί και οι πυροσβέστες που τον κατηγορούν για «ενδοτισμό στην κυβέρνηση» και προσωπικές βλέψεις για την πορεία της καριέρας του εντός του κυβερνώντος κόμματος.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ επιχειρείται η «άλωση» του στρατιωτικού συνδικαλισμού και τις εκλογές-παρωδία που πήγαν να στηθούν με συμμετοχή καμιάς εκατοντάδας φιλοκυβερνητικών στρατιωτικών που ήθελαν να ψηφίσουν μόνοι για λογαριασμό 60.000 στρατιωτικών και για τους αποκλεισμούς που επιχειρήθηκαν θα ασχοληθούμε σε επόμενο δημοσίευμα. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η αριστερή κυβέρνηση επιδιώκει να καταπατήσει εργασιακά δικαιώματα και να ελέγξει τις αντιδράσεις φιμώνοντας τον συνδικαλισμό, κι ας κόπτεται για τον μαρξισμό και τα δικαιώματα του πόπολου.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να ελεγχθεί είναι ένα περίεργο «τρίγωνο» μεταξύ φιλοσυριζαίων, όπως πληροφορούμαστε, στρατιωτικών συνδικαλιστών, γνωστού δικηγόρου (που σχετίζεται με τέως προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει αναλάβει εργολαβικά τις υποθέσεις για τις οφειλές του ΣτΕ παίρνοντας έως και 70 ευρώ το κεφάλι στρατιωτικού) και μιλιταριστικού δήθεν ενημερωτικού site, που στέλνει με τη βοήθεια συνδικαλιστών «πελατεία» στο γραφείο τάζοντας μισθολογική αποκατάσταση.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΛΗ «I cash» 13/11/2016 – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ)


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα με αφορμή το παρών δημοσίευμα 
http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A113110

"Με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" (13/11/2016), στη στήλη “cash”, το οποίο αναπαράγεται από διάφορες ιστοσελίδες, με τον γνωστό άκριτο τρόπο και χωρίς καμία διασταύρωση της "είδησης", θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα: Τα όσα αναφέρονται είναι ανάξια ακόμα και διάψευσης και ανάγονται στη σφαίρα των σεναρίων "επιστημονικής φαντασίας". Επίσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι εκτός από αντιδεοντολογικό, είναι και αντιπαραγωγικό να ανοίγει συζήτηση, γύρω από τις κάθε λογής κουταμάρες που παίρνουν τη μορφή δημοσιευμάτων."

Εμείς προτρέπουμε τον κ. υπουργό να αφήσει τα λόγια και να αποδείξει με πράξεις αυτά που λέει. Δηλαδή να εφαρμόσει την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχει διαπράξει τα εγκλήματα της κατάχρησης εξουσίας και παράβασης καθήκοντος!!!
Από το Blogger.