Header Ads

Άνεργος, αγανακτισμένος με τον Τσίπρα, τον ξεφτιλίζει στο facebook


Άκου Τσίπρα, είμαι άνεργος 5 χρόνια. Δεν εξυπηρετώ συμφέροντα παρά μόνο την απόγνωση μου..

Άκου λαοπλάνε ψεύτη που κατασκευάζεις εχθρούς και διορίζεις στο κράτος για να κρατήσεις την εξουσία σου ,συνταγή του Ανδρέα και τόσων αλλων.
Άκου λαοπλάνε λαϊκιστή του όποιος δεν είναι μαζί μου είναι με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα τους καναλάρχες και με τον νεοφιλελευθερισμό, πιπίλα λες και είχαμε ποτε στην Ελλάδα έστω φιλελευθερισμό με ελάχιστη φορολογία μικρο κράτος πραγματικά ελεύθερη αγορά και περιβάλλον να επιχειρούν οι νέοι ευνοϊκων συνθηκών  ..

Άκου εσύ και το μαντρί των αναρχοαυτόνομων ιδεοληπτικών αποβρασμάτων της γενειάς του πολυτεχνείου και του Παπανδρεισμού , με τα πολλά σπίτια, τα ακριβά αμάξια,τα  λεφτά τους έξω και τον δήθεν σοσιαλισμό. (τον εύκολο δρόμο εργατοπατέρες να πλουτίζουν δηλαδή)
Άκου μέσε νεοέλληνα που απλά οι τόσο μέτριοι προηγούμενοι σου έστρωσαν το χαλί είτε το καταλάβαιναν είτε οχι..( που να παει το μυαλό τους πως ολοι οι πασοκοι ψηφοφόροι θα μετακομίσουν γιατί ζουν στην αφασία τους και θέλουν κι αλλο μάσα..)

Άκου καταληψία χωρίς κανένα ένσημο εργασίας στον παραγωγικό τομέα που προσφέρει ανάπτυξη και έσοδα στο ΑΕΠ κάθε χώρας πολιτισμένης

Άκου παιδί του κομματικού σωλήνα και του δαχτυλιδιού χρίσματος απο το άλλο »μυαλό» της πολιτικής μας σκηνής που βγαίνει δημόσια τώρα και λέει ότι έκανα λάθος και που υποστηρίζει την δραχμή για να υπάρχει λέει ρευστότητα και αυτονομία στην χώρα μας ……άκουσον άκουσον ούτε παιδιά του δημοτικού δεν βλέπουν έτσι την παγκόσμια οικονομία και το τι θα γίνει αν τυπώνουμε δραχμές …

Αλλα αυτός εσύ και άλλοι είστε με την καβατζα σας και μπορείτε να λέτε ότι παπαρολογίες  θέλετε

Άκου λοιπόν καραμπινάτο ιδεοληπτικό αποτέλεσμα της μεταπολίτευσης

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΏ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΈΔΙΝΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΩ ΕΓΩ ΣΤΟ FACEBOOK
ΚΡΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.


Είμαι άνεργος εδώ και 5 χρόνια και μιλάει η απόγνωση μου .

Γιατί με τα μυαλά που κουβαλάς, ανάπτυξη και θέσης εργασίας δε θα δω με τον κρατισμό σου
Γιατί δεν κάνεις αναδιανομή αφού δεν παράγεται πλούτος πλέον . Αναδιανομή φτώχειας κάνεις και βόλεμα του κομματικού στρατού σου στο δημόσιο.
 
Μέχρι πότε ρε που το πας?? 

Το πας τόσο λάθος όπως τότε που για μήνες δεν είχες πάρει πρέφα που το πάει ο Βαρουφάκης??


ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ,Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ …ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝΟ.
 
Και να σου πω και κάτι, χειρότερη ζημιά κάνεις απο την διαπλοκή που δήθεν κατηγορείς . Τουλάχιστον αυτοί δημιουργούν θέσεις εργασίας και κάποια κίνηση χρήματος στην αγορά, εσύ μας πας στον ολοκληρωτισμό και στην δικτακτορία του κρατισμού σου.

Ανάρτηση απο Νίκο Γιανναδάκη


Από το Blogger.