Header Ads

Παραμονές ΙΙΙ Παγκοσμίου Πολέμου!!!

Δελτίο υπουργείου Αμύνης που μεταφέρθηκε σήμερα στον πρωθυπουργό Πούτιν και τον Πρόεδρο Medvedev,arw2.jpg αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Hu δήλωσε ότι ο μόνος τρόπος να σταματήσει η δυτική επιθετικότητα που οδηγείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μέσω της«άμεσης στρατιωτικής δράσης» και ότι ο Κινέζος ηγέτης έχει διατάξει τις ναυτικές δυνάμεις του για «να προετοιμαστούν για εχθροπραξίες.»

Η κλήση του HU για πόλεμο βρίσκει σύμφωνους τον κινέζο υποναύαρχο και τον προεξέχοντα στρατιωτικό σχολιαστή Zhang Zhaozhong που, επιπλέον, προειδοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι: «Η Κίνα δεν θα διστάσει να προστατεύσει το Ιράν ακόμη και με έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.» και τον ρώσο στρατηγό Nikolai Makarov ο οποίος δήλωσε αυστηρά την προηγούμενη εβδομάδα: «Δεν αποκλείω τις τοπικές και περιφερειακές ένοπλες συγκρούσεις που μπορεί να αναπτυχθούν σε έναν μεγάλης κλίμακας πόλεμο, συμπεριλαμβανομένης της χρησιμοποίησης των πυρηνικών όπλων.»

Μια νέα αμερικανική έκθεση της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών επίσης έχει δηλώσει ότι η Κίνα έχει μέχρι 3000 πυρηνικά όπλα έναντι των γενικών εκτιμήσεων που κυμαίνονται μεταξύ 80 και 400. Για να ρίξουν περισσότερο λάδι στη φωτιά, οι Washington Times μόλις ανέφεραν ότι η βόρεια Κορέα διαθέτει πυρηνικές κεφαλές ικανές να χτυπήσουν τις ΗΠΑ.

Η αύξηση των παγκόσμιων εντάσεων μεταξύ της Ανατολής και της Δύσης έφτασε στο αποκορύφωμα το περασμένο δεκαπενθήμερο, όταν ο Ρώσος Πρέσβης Vladimir Titorenko και δύο βοηθοί του κατά την επιστροφή τους από τη Συρία δέχτηκαν άγρια επίθεση από δυνάμεις ασφαλείας του Κατάρ, φέρεται με τη βοήθεια πρακτόρων της CIA και της βρετανικής MI6 που προσπαθούν να κερδίσουν πρόσβαση σε διπλωματικούς σάκους που περιέχουν πληροφορίες από συριακές υπηρεσίες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν στη Συρία και το Ιράν τους ίδιους (υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ) μισθοφόρους της Αλ Κάιντα οι οποίοι ανέτρεψαν τον Καντάφι. Μετά το συμβάν η Ρωσία απέσυρε τον πρεσβευτή της από το Κατάρ και στη θέση του όρισε κάποιον χαμηλόβαθμο επιτετραμμένο.

Αυτό το δελτίο, λέει, ότι περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία σε αυτούς τους διπλωματικούς σάκους, αποκαλύπτουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προετοιμάσει "τελική λύση" για την κρίση στη Μέση Ανατολή και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος από την επίθεση στη Συρία και το Ιράν με θανατηφόρους βιολογικούς παράγοντες που προορίζονται να σκοτώσουν δεκάδες εκατομμυρίων αθώων αμάχων.

Η ανακάλυψη του βιολογικού παράγοντα που θα χρησιμοποιηθεί από τη Δύση αποκαλύφθηκε πριν από δύο εβδομάδες από τον ολλανδό ιολόγο Ron Fouchier του Ιατρικού Κέντρου Erasmus στην Ολλανδία, ο οποίος είπε ότι μια ομάδα επιστημόνων ανακάλυψαν ότι μόλις πέντε μεταλλάξεις του ιού της γρίπης είναι αρκετές για να εξαπλωθεί πολύ πιο εύκολα και να την καταστήσει την πιο θανατηφόρα νόσο που εφευρέθηκε ποτέ.

Σε περίπτωση που οι ΗΠΑ αρχίσουν μια επίθεση χρησιμοποιώντας αυτό το θανατηφόρο ιό, συνεχίζει το δελτίο, κατά πάσα πιθανότητα η μέθοδος της μετάδοσης θα είναι μέσω RQ-170 του Drone Sentinel που εφαρμόστηκε από τη CIA.

Αυτές οι τρομακτικές εκτιμήσεις των μελλοντικών ενεργειών των ΗΠΑ ενάντια στους εχθρούς της, αποκαλύφθηκαν σε αυτό το δελτίο και βασίζονται σε ρωσικές έρευνες αναλυτών νοημοσύνης του RQ-170 Sentinel Drone που εντοπίστηκε πάνω από ιρανικό έδαφος την περασμένη εβδομάδα. Το εξελιγμένο ρωσικό Avtobaza με τις επίγειες ηλεκτρονικές πληροφορίες και το σύστημα παρεμβολής που διαθέτει, έδειξε ότι το αμερικάνικο RQ-170 είναι εξοπλισμένο με ένα εξελιγμένο σύστημα παράδοσης αερολύματος.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι δυτικές δυνάμεις έκαναν χρήση για πρώτη φορά του θανατηφόρου ιού της γρίπης, για να καταστρέψουν τους εχθρούς τους και να ανατρέψουν την καθιερωμένη παγκόσμια τάξη, λιγότερο από έναν αιώνα πριν, το 1918, όταν η παραλλαγή της ισπανικής γρίπης ξέσπασε στο τέλος του Α Παγκοσμίου Πολέμου και σκότωσε κατ 'εκτίμηση 500 εκατομμύρια άνθρωποι που αντιπροσώπευε πλήρως το 3% του συνολικού πληθυσμού του πλανήτη.

Από τα αρχεία της KGB για την ισπανική πανδημία γρίπης προκύπτει ότι ο θανατηφόρος ιός προερχόταν από εργαστήριο και εξελίχτηκε από τις αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ως «πειραματόζωα» τους Αμερικανούς στρατιώτες που ήταν τα πρώτα καταγεγραμμένα θύματα και ήταν τοποθετημένοι στο Fort Riley του Κάνσας.

Για να κατανοήσουμε πλήρως τις αιτίες που οδηγούν τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Δυτικούς συμμάχους τους να πιέζουν για παγκόσμιο πόλεμο, πρόσφατα λεπτομερής και συγκλονιστική έκθεση του Αμερικανού ερευνητή δημοσιογράφου Greg Hunter με τίτλο "Είναι ο Κόσμος εκτός ελέγχου;" αποκάλυψε ότι το σύνολο του οικοδομήματος των Δυτικών οικονομικών συστημάτων καταρρέει υπό το βάρος του άνω των $ 100 τρισεκατομμυρίων χρέους που κανείς δεν είναι σε θέση να πληρώσει και προειδοποίησε: "Ποτέ στην ιστορία ο κόσμος δεν ήταν τόσο κοντά στο συνολικό οικονομικό χάος και τον πυρηνικό πόλεμο ταυτόχρονα. "

Δυστυχώς, όμως, όπως πάντα, ο αμερικανικός λαός δεν γνωρίζει τα σχέδια της τρομακτικής μελλοντικής ελίτ των ηγετών του και τι σχεδιάζουν γι 'αυτόν. Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη την περασμένη εβδομάδα, όταν η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε νέο νόμο, με ψήφους 93-7 , δίνοντας πλήρη έλεγχο του κάποτε ελεύθερου έθνους, στις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, καταστρέφοντας έτσι το Σύνταγμα.

Αξίζει πάλι να θυμίσουμε τις λέξεις του ιδρυτή των ΗΠΑ, Thomas Jefferson, ο οποίος προειδοποίησε τους συμπολίτες του, πάνω από 200 έτη πριν, για αυτό που συμβαίνει σήμερα, με το ρητό:

«Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από τακτικούς στρατούς. Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του, πρώτα από τον πληθωρισμό, μετά από τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες και οι εταιρείες που θα αναπτύσσονται γύρω από αυτό, θα του στερήσουν όλη του την περιουσία μέχρι τα παιδιά των αμερικανών να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατέκτησαν ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Από το Blogger.