Header Ads

Ποιοι καλούν τους ένστολους να είναι σε ετοιμότητα!


Η πρώτη επιστολή που λαμβάνει ο νέος ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης είναι ιδιαίτερα σκληρή στο περιεχόμενό της και αφορά όλο το πολιτικό σύστημα. Η ΑΝΕΑΕΔ με ανοιχτή επιστολή προς το πρωθυπουργό,το πρόεδρο της Βουλής,το πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον ΥΕΘΑ,λέει πολύ σκληρές αλήθειες όχι μόνο για τις ΕΔ αλλά γενικότερα για την πολιτική πραγματικότητα. Κάνει ευθέως λόγο για παραβίαση του....

Συντάγματος απότ την κυβερνητική πλειοψηφία,μέσω των δανειακών συμβάσεων που υπέγραψε,αλλά και για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ, δηλώνουν ότι επαγρυπνούν ως ενεργοί πολίτες της χώρας και καλούν τους εν ενεργεία αξιωματικούς να “βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας”. Όλη η επιστολή:Πειραιάς 17 Ιουνίου 2011
- Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως εκπρόσωπο της Εκτελεστικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο ως εκπρόσωπο της Νομοθετικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γ. Καλαμίδα ως εκπρόσωπο της Δικαστικής Εξουσίας
- Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Π. Μπεγλίτη ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων
ΕΝΩΠΙΟΝ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
(Μόνου κατά το Σύνταγμα δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ. 4Σ).
Κατά γενική ομολογία, η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, τα τελευταία τριάντα πέντε περίπου χρόνια, ασκώντας άφρονα πολιτική, οδήγησε τη χώρα σε μία πλασματική ανάπτυξη, από την οποία επωφελήθηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι των πολιτικών προσώπων που άσκησαν εξουσία. Μάλιστα, αυτή η πολιτική ηγεσία δεν δίσταζε να:
 Παραδίδει την αρχηγία των Ενόπλων Δυνάμεων σε κομματικούς της φίλους, εκφυλίζοντας παράλληλα τη μαχητικότητα και τον ρόλο τους να υπεραμυνθούν των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, με τη διασπορά του στερεότυπου οπίου «τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!".
 Δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο ικανότατοι Αξιωματικοί: 

o Είτε αποστρατεύονταν ακούσια με ανυπόστατες αιτιάσεις,
o Είτε μη ανεχόμενοι την αναξιοκρατία και τον κομματικό ραγιαδισμό που επέβαλαν οι διορισμένοι «ηγέτες», υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προσπαθώντας να διατηρήσουν στο ακέραιο την αξιοπρέπεια τους.
 Κατασπαταλά τους αμυντικούς προϋπολογισμούς σε αμφισβητούμενης αποτελεσματικότητας και καθομολογούμενης αδιαφάνειας εξοπλιστικά προγράμματα, χωρίς να εξασφαλίζεται η υποστήριξή τους, ενώ παράλληλα οι μόνιμοι και έφεδροι στρατιωτικοί, συνέχιζαν να λειτουργούν, εργάζονται και ζουν σε συνθήκες του προηγούμενου αιώνα.
 Εξαφανίζει τη γνώση και τον επαγγελματισμό από τα καίρια σημεία της διοικητικής μηχανής, οργώνοντας το καλύτερο χωράφι για την ευδοκίμηση της διαφθοράς.
Η τακτική αυτή ακολουθήθηκε και στον υπόλοιπο δημόσιο βίο της χώρας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε πρωτοφανή φαινόμενα διαφθοράς, τα οποία η κάθε πλευρά εκμεταλλευόταν ανάλογα, προκειμένου να καταλάβει την εξουσία και να συνεχίσει την καταστροφή της.
Σε αυτά τα 35 χρόνια, μεθοδευμένα καταστράφηκε κάθε παραγωγική υποδομή, ενώ η Παιδεία μας εξαρθρώθηκε συθέμελα επ’ ωφελεία της παραπαιδείας που και αυτή είναι στρατευμένη στον ευνουχισμό των Πανελλαδικών. Το Δημόσιο έγινε ο μόνος εργοδότης και επενδυτής. Οι νέοι παραδόθηκαν «άοπλοι» στον «σύγχρονο» τρόπο ζωής, ο οποίος μεταξύ των άλλων συμπεριελάμβανε και την διαρκή προσπάθεια να τους εξασφαλίσει μία θέση στο Δημόσιο, προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο έλλειμμα της κρατικής εξουσίας να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές για τους νέους με επιθυμίες και οράματα.
Τραγική κατάληξη να ζούμε σήμερα ένα νέο κύμα μεταναστών με την διαφορά όμως, ότι αυτή την ώρα δεν μεταναστεύουν τα εργατικά χέρια, αφού αυτά μας προσφέρονται σε αφθονία από χώρες αμφιβόλων σκοπιμοτήτων αλλά οι πνευματικοί μας άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες. Αυτοί δηλαδή στους οποίους επενδύσαμε τα τελευταία χρόνια την πρόοδο και αλλαγή της πατρίδας μας.
Συνεπώς, ήταν απολύτως βέβαιο ότι θα φθάναμε στην σημερινή κατάσταση. Μόνο που εκείνοι που ασκούσαν την εξουσία παραπλανούσαν με ψεύτικες υποσχέσεις, με ψευδή παραστατικά τους πολίτες, τους αποπροσανατόλιζαν από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας τους, υποσχόμενοι «καλύτερες ημέρες». Είναι οι ίδιοι που και σήμερα έρχονται να υποσχεθούν στον αγανακτισμένο και διαμαρτυρόμενο λαό, ότι κάνουν ότι μπορούν για να «σώσουν» την χώρα από την καταστροφή. Την καταστροφή στην οποία εκείνοι την οδήγησαν, ενώ είναι φανερό, ότι τα μέτρα που λαμβάνονται δεν οδηγούν στην διάσωση αλλά στην καταβαράθρωση της Ελληνικής κοινωνίας και του κράτους. Άλλωστε την αποτυχία τους συνομολογούν και οι ίδιοι πλέον.
Ανεξάρτητα όμως από τυχόν λάθος επιλογές της πολιτικής παρατάξεως που ασκεί σήμερα την εκτελεστική εξουσία και διαθέτει στην Βουλή την κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, με την υπογραφή των διεθνών συμβάσεων, τις οποίες έχει παραχωρήσει να διαχειρίζεται αποκλειστικά ο υπουργός οικονομικών της Κυβερνήσεως, υπογράφοντας εξ ονόματος της Βουλής, έχει παραβιάσει, εν γνώσει της, συνταγματικές διατάξεις αναφορικά με την λειτουργία του πολιτεύματος (άρθρο 28 παρ. Σ).
Με την εφαρμογή των δανειακών συμβάσεων εκχωρήθηκαν δικαιώματα του Κράτους στους δανειστές του και παραδόθηκε η οικονομική ανάπτυξη της χώρας σ' εκείνους, ενώ είναι ευθύνη και υποχρέωση του Κράτους (άρθρο 106 Σ), να εδραιώσει την κοινωνική ειρήνη, να προστατεύσει το γενικό συμφέρον και να διασφαλίσει, ότι η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν θα αναπτυχθεί εις βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή εις βάρος της εθνικής οικονομίας.
Έτσι με την υπογραφή της δανειακής συμβάσεως έχει εκχωρήσει, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές της χώρας, αφού έχει αποποιηθεί την δυνατότητα εξευρέσεως άλλου τρόπον αποπληρωμής των δανείων. Ενεχυρίασε στους ίδιους κάθε παραγωγική της δυνατότητα, φυσικό ή ορυκτό πλούτο, ενώ διαπραγματεύεται την πώληση της ακίνητης περιουσίας της πατρίδας, και μάλιστα όχι με τους νόμους της αγοράς αλλά με προνομιακούς υπέρ των δανειστών όρους και προϋποθέσεις.
Όπως ήταν φυσικό με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ασκεί την εξουσία της η πολιτική παράταξη που υφάρπαξε για μία ακόμη φορά την λαϊκή εντολή, υποσχόμενη ημέρες πλήρεις υλικών προνομίων, έχει προκαλέσει αναταραχή στο εσωτερικό και θυμηδία στο εξωτερικό. Έχει για μία ακόμη φορά καθηλώσει τις ελπίδες του Έθνους μας για ανάταξη και πρόοδο και έχει φέρει προ των πυλών νέα εθνική συμφορά, είτε με την πιθανολόγηση μιας εξευτελιστικής εθνικής χρεοκοπίας είτε με την παράδοση άνευ όρων εθνικού εδάφους χάριν αποπληρωμής χρέους, το οποίο η ανόητη και χωρίς όρους διαχρονική καιροσκόπος πολιτική, έχει δημιουργήσει.
Με την παρούσα αναφορά μας, την οποία απευθύνουμε προς τον Ελληνικό Λαό και την κοινοποιούμε στην Εκτελεστική, την Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία της Χώρας, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους εκείνους που θεωρούν, ότι η Πατρίδα είναι αποκλειστικά δική τους υπόθεση και μπορούν να την διαχειρισθούν για μία ακόμη φορά χωρίς τον οφειλόμενο προς αυτήν σεβασμό, ασκώντας βιαίως Συνταγματικές εκτροπές, ότι είμαστε παρόντες στην κρίσιμη για το Έθνος στιγμή.
Παρακολουθούμε και αγρυπνούμε μαζί με τον Ελληνικό λαό, όπως οφείλουμε, αφού, πλέον όλων των άλλων, έχουμε δώσει και όρκο προς την Πατρίδα να τηρούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, γεγονός που δεν έχουμε λησμονήσει μετά την αποστρατεία μας, μιας και εξακολουθούμε να είμαστε ενεργοί πολίτες. Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι είμαστε σάρκα από τη σάρκα τους και τους επισημαίνουμε το αυτονόητο. Είμαστε συναγωνιστές τους.
Στην αναγνωρισμένη κατά το Σύνταγμα εξουσία δηλώνουμε, ότι θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί ώστε με νόμιμες ενέργειες όλοι εκείνοι που ταπεινώνουν την Χώρα διεθνώς και διαμελίζουν τη σάρκα της, να λογοδοτήσουν σε Δικαστές ανεξάρτητους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους. 
Υποσχόμεθα ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη ταπείνωση του Έθνους και θα συνταχθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις, μαζί με τον Ελληνικό Λαό, σε κάθε νόμιμη ενέργεια που μόνο σκοπό θα έχει να μη ζήσει ο λαός μας στο εξής, ημέρες προσβολής και ανώφελης θυσίας.
Τέλος απευθυνόμενοι προς τους εν ενεργεία συναδέλφους μας τους παρακαλούμε να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η Αναπλ. Γενικός Γραμματέας
Ο Πρόεδρος
Άννα Βλαχοπούλου Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.
Εμμανουήλ Σαρτζετάκης Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

http://greeknation.blogspot.com/

17 σχόλια:


Φ ΜΑΚΡΙΓΙΑΝΗΣ είπε...
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ .ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ .ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.
Ανώνυμος είπε...
ohara.gr είπε...
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!! ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟ ΣΚΙΑΝ!!!
Ανώνυμος είπε...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΡΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ (ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ) ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΟΧΥΡΩΘΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΟΘΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ !  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε! Στο ellhnkaichaos.blogspot.com υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ. 450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και 700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (με την υποστήριξη της ΚΙΝΑΣ) περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ. Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)
Ανώνυμος είπε...
Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ είπε...  ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΤΗΜΑ 500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΚΙ Η ΔΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ανώνυμος είπε...
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ !!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Π.Ν ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ.  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!! ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Α ΤΟΥ Π.Ν
Ανώνυμος είπε...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ)ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Κος Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ). ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!! ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!! ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Λ.Π) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ANTIΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ . ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ
Ανώνυμος είπε...
ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ...
Ανώνυμος είπε...
Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις ολοι, που μας στηριζετε, και ειμαι σιγουρη οτι μπορειτε να μας γλυτωσετε απο τα δεινα που παιρναμε, και ανησυχουμε για το μελλον των παιδιων μας ,γιατι τα παιδια μας ειναι το αυριο,και πρεπει να πολεμησουμε γι αυτο.Αναφερομαι και σε ολους οσους παρεθεσαν την γνωμη τους γιατι ειναι πραγματικοι ελληνες!!!
Ανώνυμος είπε...
ΕΝΑ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΙΡΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΡΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ανώνυμος είπε...
Ο στρατός δεν βλέπει τα χάλια της χώρας μας να αναλάβει δράση; Κύριοι Έλληνες αξιωματικοί, δεν βλέπετε αλλά δεν ακούτε κι'όλα τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό που φωνάζει και υποφέρει; Στον Βοτανικό δεν βλέπετε τι ετοιμάζονται να κάνουν στον χώρο όπου είναι το πολεμικό ναυτικό της χώρας μας; Ξύπνα Έλληνα Ραγιά. Ξύπνα όσο είναι καιρός, γιατί αύριο ίσως είναι αργά.
Ανώνυμος είπε...
EXO KSEXASI TON HXO TIS ERPISTRIAS
ohara.gr είπε...
ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ "ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ" ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
Ανώνυμος είπε...
Τενεκέδες της ΑΝΕΑΔ **** τα γαλόνια σας ρε ξεφτυλες. Αντί να είχατε πάρει τα τανκς τους λοκατζήδες και να τα κάνετε όλα **** κάθεστε και βγάζετε ανακοινώσεις κοπρόσκυλα. Ουστ ρε
Ανώνυμος είπε...
ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 300 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ.Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΗΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
Ανώνυμος είπε...
ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ ΕΦΕΔΡΟΣ (ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ)ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Ανώνυμος είπε...
Ολοι εσεις που περιφρουρειτε την βουλη, ΜΑΤ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, κλπ, ας ξυπνησει μεσα σας ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ριξτε τα ασφυξιογονα και τα δακρυγονα σας σ' αυτους που σας εχουν παρει την αξιοπρεπεια, δειξτε οτι ειστε παληκαρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Από το Blogger.