Η βλαμμένη αρέσκεται στα αστειάκια του εχθρού


 Θα μπορούσε μια βλαμμένη να μάθει ποτέ το μάθημα;

Η βλαμμένη θεωρητικά θα μάθαινε το μάθημα που της δίνετε κυριολεκτικά καθημερινά, αλλά.. Τι έχει μάθει για την ύπαρξη της εκτός απο το να κάνει αστειάκια για να κονομάει τα προς το ζειν, που δεν είναι καθόλου άσχημο, αλλά αρχίζει να βρωμάει την στιγμή που επαναλαμβάνει σαν πομπός τα μαθήματα του εκπαιδευτή της; Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο.

Ολα αυτά που λέει η βλαμμένη στον καμπαρέ είναι αστειάκια χωρίς καμία δόση χιουμορ, εφόσον το χιούμορ είναι το πρόγραμμα που παίζει από τον ίδιο τον εχθρό της. Τον εχθρό που αποκαλύπτει μέσα απο τα αστειάκια της δικής της αποδόμησης και εσωτερικής σήψης. Τρώει λαίβ τον Καρμαγεδώνα στο ξερό της το κεφάλι, πέφτει κάτω και το σπάει την στιγμή που κάνει το τελευταίο αστείο ότι ο Χριστός την αγάπαει. Αλλά τον χλεύαζει στην πραγματικότητα. Τόσο βλαμμένη είναι η βλαμμένη και γι αυτό δεν πρέπει να τους λυπαστε για όλα αυτά που οι ίδιοι προκαλούν στο πνεύμα και στο σώμα τους.

Οι εκπαιδευτές της επεξεργάστηκαν με τεράστια βία την ανθρωπότητα, με τόση βία και μίσος τους έμαθαν να είναι πυθήνιοι σκλάβοι χωρίς να έχουν την παραμικρή κριτική σκέψη για 3 χρόνια.
Η εκπαίδευση τους κάνει θαύματα, πολλοί πέθαναν μαζικά και στα επόμενα χρόνια μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.

– ετοιμαστείτε πνευματικά, ο αγώνας γίνετε για τα φωτεινά όντα μέσα από αυτή εδώ την πνευματική σήψη που περνάει δυστυχώς η ανθρωπότητα.

Τα πάντα είναι συν-είδηση και όσοι την λάβουν είναι οι τυχεροί, ο φόβος είναι για τους δειλούς και πνευματικά αδύναμους.

Θαυμάστε την βλαμμένη που ίσως και να έχει πάει για ανακύκλωση στο αφεντικό της.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη