Ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη μετά από σύγκρουση 2 τρένων. 40 νεκροί, 50 αγνοούμενοι και δεκάδες τραυματίες.


Ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Σύγκρουση 2 τρένων. 40 νεκροί 50 αγνοούμενοι δεκάδες τραυματίες. Ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί… Μιλάμε για εκατόμβη νεκρών παιδιών διότι οι περισσότεροι ήταν φοιτητές.

Ξανά στα Τέμπη… στο τρίγωνο του διαβόλου που διψάει για ανθρώπινο αίμα.

Προηγήθηκε άλλο επεισόδιο με καλώδιο 25.000 wolt που κόπηκε κι έπεσε πάνω σε σειρμό που όδευε προς Θεσσαλονίκη. Ακούστηκε έκρηξη αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. Επηρέασε άραγε αυτό το συμβάν την σύγκρουση των τρένων που ακολούθησε αργότερα; Περίεργη αλληλουχία συμπτώσεων και γεγονότων.

Συνήθως σε ανάλογα συμβάντα αναφέρεται ότι όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται. Όπως και να έχει το ασφαλέστερο μέσο αναδείχθηκε πολύνεκρο. Ακόμα ξεθάβουν νεκρούς… Υπάρχουν σαφέστατα τραγικές ευθύνες..

Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο υπουργός Μεταφορών Καραμανλής αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το κοινό περί δικαίου αίσθημα επιβάλει την παραίτηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.



Αυτές είναι οι συνέπειες και η σκληρή βαρβαρότητα τής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ασκείται τα τελευταία χρόνια!
Hellenic Train γράφει το σήμα πάνω στα συντρίμμια, μόνο πού δεν είναι τίποτα Ελληνικό. Οι σιδηρόδρομοι ανήκουν στη Trenitalia δηλαδή στους Ιταλικούς Κρατικούς σιδηροδρόμους.
Οι πολιτικοί μας πού σήμερα τάχα κλαίνε για τους άτυχους συνανθρώπους μας ξεπούλησαν στους Ιταλούς τον ΟΣΕ με το αζημίωτο φυσικά!
Η εταιρεία το 2020 είχε καθαρά έσοδα 106,3 εκατομμύρια Ευρώ. Ποιος ελέγχει όλες αυτές τις ιδιωτικές εταιρείες πού τάχα παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας;

Όλα στο βωμό του κέρδους!
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των άτυχων θυμάτων. Θύματα δυστυχώς τής βάρβαρος νεοφιλελεύθερης πολιτικής και των υποστηρικτών αυτής.

Εν τω μεταξύ ενώ κλαίγανε οι άνθρωποι κ περιμένανε να μάθουν για τα παιδιά τους, η ανθελληνική κυβέρνηση του αδίστακτου Κούλη έστειλε τα ΜΑΤ να φυλάνε τιιιι ; Τι φοβούνται τα καθάρματα;


Οι αλήτες που συμφώνησαν να ιδιωτικοποιηθούν τα τρένα , σήμερα έχυναν κροκοδείλια δάκρυα ..
Λύπη και θλίψη για τους νέους και νέες που χάθηκαν άδικα ….



ΥΓ: Η Europol πρέπει να συλλάβει τον Μητσοτακένσκι και όλο το υπουργικό συμβούλιο και να τους οδηγήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

Νεότερη Παλαιότερη